zwembad covid19

Uw thuisbasis tijdens pandemische crisis

We leven in een tijd van onzekerheid. Het nieuws is alarmerend en het voelt alsof de wereld met de minuut verandert. 

Maar we moeten rust vinden tijdens de storm. Jouw Michael Phelps Signature Swim Spa kan die toevluchtsoord en veilige haven zijn.

Volgens het CDC is er geen bewijs dat COVID-19 op mensen kan worden overgedragen door het gebruik van zwembaden en hot tubs. Een goede werking, onderhoud en desinfectie (bv. met chloor) van zwembaden zou het virus dat COVID-19 veroorzaakt moeten verwijderen of inactiveren.

Een Michael Phelps Signature Swim Spa kan voor jou een manier zijn om afstand te nemen van het nieuws en verbonden te blijven met de dingen die "normaal" aanvoelen, zoals je trainingsroutine en geliefden. 

Michael phelps trainingsroutine
Een Michael Phelps Signature Swim Spa kan je de ruimte geven om te trainen en te ontspannen tijdens deze tijd thuis.

Zwemspa's en COVID-19

De waterkwaliteit van uw zwemspa op peil houden is essentieel. Tijdens deze periode is het echter nog belangrijker.

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat het water van uw zwemspa de juiste hygiënische waarden heeft:

Voordat u in uw spa stapt, gebruikt u een teststrip en controleert u de pH- en chloorwaarden. Stel het juiste niveau in. Wanneer u chemicaliën toevoegt, moet u deze altijd over het wateroppervlak verdelen terwijl de pompen draaien. Wacht 15 minuten voordat u erin gaat. Controleer het niveau van de chemicaliën voordat je erin gaat. Ga de hot tub niet in als het chloorgehalte buiten het veilige, aanbevolen bereik ligt.

Als u klaar bent met spetteren of ontspannen in uw zwemspa, test het water dan opnieuw en pas de chemische niveaus opnieuw aan.

U vindt de richtlijnen voor wateronderhoud in de gebruikershandleiding van uw zwemspa. 

De concentratie van actieve ingrediënten in spa-chemicaliën verschilt per fabrikant, dus raadpleeg altijd de aanwijzingen van de fabrikant.

Michael phelps zwemt pa
Tijdens deze uitdagende tijd kan je Michael Phelps Signature Swim Spa een broodnodige retraite zijn. Zwem, train en ontspan in het gemak van je achtertuin.

Veilig onderkomen

Het effect van de COVID-19 pandemie is groter dan de meesten van ons hadden verwacht. Sociale distantiëring is in ons vocabulaire geïntroduceerd en veel mensen leven onder het shelter-at-home protocol. Ons dagelijks leven is onderbroken terwijl de wereldleiders op het gebied van gezondheid zich inspannen om het virus onder controle te krijgen. 

Je bent misschien op zoek naar manieren om de tijd te doden, stress te verlichten of een gevoel van normaliteit te creëren.

Hoe je een zwemspa kunt gebruiken tijdens deze periode:

Houd je routine bij

Zwemmers zijn vaak gewend om hun dag te beginnen in het zwembad, of dat nu met hun teamgenoten is of alleen. Hoewel het veilig is om in een zwembad te zijn tijdens de COVID-19 uitbraak, zijn veel faciliteiten gesloten. Een Michael Phelps Signature Swim Spa helpt je om je aan je schema te houden. En hoewel je misschien 200-meter intervallen vervangt voor sets van 3 minuten, zul je in staat zijn om je conditie en een gevoel van normaliteit te behouden.

Een Michael Phelps Signature Swim Spa is een trainingshulpmiddel voor atleten van alle niveaus en biedt een ononderbroken zwemervaring - er zijn geen salto's nodig. De zwemspa's hebben een diepte van 60 inch en een voorgevormd ontwerp dat ruimte biedt om aan alle vier de slagen te werken. En hoewel je misschien niet met je team traint, kun je wel onderwatervideo's maken of een spiegel gebruiken om feedback over je techniek te krijgen.

Bovendien is de snelheid van de waterstroom instelbaar, met instellingen van nul tot 100, zodat je de zwemspa kunt gebruiken voor duursessies of intervaltrainingen.

Herstellen en ontspannen

Tijdens deze uitdagende periode kunnen er echter redenen zijn om af te stappen van een strak trainingsschema. Veel wedstrijden zijn afgelast of uitgesteld en je wilt niet overtraind aan het nieuwe seizoen beginnen. Of de stress en angst van de situatie kunnen een tol eisen van je fysieke welzijn.

Zwemmers en andere atleten kunnen er baat bij hebben om tijd te nemen om te ontspannen en te herstellen. Neem extra rustdagen op, richt je op mobiliteit en kracht, of besteed aandacht aan knelpunten of mogelijke blessures.

Een Michael Phelps Signature Swim Spa biedt niet alleen ruimte om te trainen, maar ook om te ontspannen en te herstellen. De massagestralen kunnen helpen tegen spierpijn en spanning, terwijl het warme water therapeutisch is. Doe terwijl je ontspant wat lichte stretchoefeningen of aquatische oefeningen. De zachte beweging zal je lichaam - en geest - goed doen.

Meldingen uitschakelen

Het kan een uitdaging zijn om op dit moment aan het nieuws te ontsnappen. Er zijn updates op tv, in onze inbox en op sociale mediaplatforms. Zet je telefoon op niet storen en haal diep adem. Of zet hem in "quarantaine" terwijl je aan het sporten bent of bijkomt in je zwemspa. 

Tijd doorbrengen met familie

Als thuis je thuisbasis wordt voor school en werk, kan het voelen alsof je in een kleine ruimte leeft. Haal wat frisse lucht en neem een mentale pauze van de rapporten. Stream je favoriete afspeellijst via de Fusion Air luidsprekers en speel in de zwemspa. 

Tem de spanning

Misschien voel je de stress omhoog kruipen ... tot aan je schouders. Haal diep adem en probeer wat ruimte te creëren tussen je oren en je schouders. Als je kunt, maak dan tijd voor zelfzorg.

Michael Phelps Signature Swim Spas bieden de voordelen van een bubbelbad en bepaalde modellen in de serie zijn uitgerust met de StressRelief nek- en schouderzitting.

Gemakkelijker slapen

Door toegenomen angst en stress kan het een uitdaging zijn om een goede nachtrust te krijgen. Zet de temperatuur van uw zwemspa hoger en ontspan in de therapiezitjes. Het is aangetoond dat 20 minuten weken in warm water voor het slapengaan helpt om sneller in slaap te vallen en de slaapkwaliteit te verbeteren.