beste zwemspa's 2022

Wat zijn de beste zwemspa's voor 2024? Topmodellen vergelijken

Wil je kunnen zwemmen, spetteren en ontspannen in het comfort van je eigen achtertuin? Een zwembad is een leuke toevoeging aan je buitenruimte. 

Maar misschien is het niet het toevluchtsoord waar u het hele jaar door naar verlangt. Uw mogelijkheid om van een zwembad in de achtertuin te genieten kan beperkt zijn door de seizoenen, de beschikbare ruimte en uw budget.

Een Michael Phelps Signature Swim Spa is eenvoudiger te installeren dan een ingegraven zwembad of een schootzwembad en is ontworpen om het hele jaar door gebruikt te worden. De beste zwemspa's laten je genieten van de voordelen van een zwembad in de achtertuin, met de toegevoegde therapie van een bubbelbad. 

Er zijn ontelbare modellen in verschillende prijsklassen, maar de beste zwemspa's hebben voldoende ruimte om te zwemmen, spetteren en rond te hangen met familie of vrienden. 

Dit zijn onze favorieten voor de beste zwemspa's voor 2024, of je nu gewoon een leuke toevoeging aan je achtertuin wilt of een plek om je zwemtraining te verbeteren.  

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is als een zwembad en biedt ruimte om te zwemmen en te recreëren. Maar voor sommigen houdt de gelijkenis daar misschien op.

Ten eerste is er ook een systeem om een waterstroom te creëren die ideaal is voor stilstaand zwemmen. Je kunt de snelheid van de waterstroom aanpassen op basis van je vaardigheidsniveau en wat je uit je trainingssessie wilt halen. 

Michael Phelps Signature Swim Spas hebben een aandrijfsysteem dat de WaveXP Pro heet. Je kiest een snelheid van 0 tot 100, waarbij de maximumsnelheid gelijk is aan een snelheid van 54 seconden per 100 meter.

De waterstroom die door het WaveXP Pro-systeem wordt geproduceerd is zacht en heeft minder turbulentie in vergelijking met andere merken jets.

Maar je kunt deze waterstroom voor meer gebruiken dan alleen zwemmen. Je kunt het gebruiken voor aquajoggen, waterwandelen en andere oefeningen. De zwemspa heeft een Soft Tread antislipvloer zodat je comfortabel kunt trainen zonder bang te zijn om uit te glijden.

Zwemspa's zijn ook geïsoleerd en hebben jets zoals een bubbelbad. Je kunt de temperatuur van het water aanpassen, of je nu midden in de 80 wilt zwemmen en afkoelen in de zomer. Je kunt de temperatuur hoger zetten voor watertraining en hydrotherapie. 

Andere functies zijn LED-verlichting en watervallen.

beste zwemspa's 2022
De MP Momentum Deep is een combinatie van een zwembad en een spa met aparte zones om te zwemmen en te ontspannen.

Beste zwemspa's voor 2024

Huiseigenaren kiezen om verschillende redenen voor een zwemspa. Misschien willen ze thuis kunnen zwemmen zonder een baantje te hoeven trekken of naar een zwemplek in open water te hoeven gaan. Sommige gezinnen zijn op zoek naar een plek om te genieten van quality time, terwijl anderen aquatherapie-oefeningen willen kunnen doen.

De beste zwemspa's zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt om de redenen waarom je ze hebt gekocht - en nog veel meer.

MP Momentum Diep

De MP Momentum Deep is opgenomen onder de beste zwemspa's voor 2024 omdat het huiseigenaren het beste biedt van een zwembad en een hot tub. Een acryl scheidingswand scheidt twee waterlichamen - een zwemgedeelte en een hot tub-zijde. Er zijn twee zijden van deze zwembad-spa combo die elk hun eigen bedieningspanelen hebben. Je kan het water aan de hydrotherapiekant verwarmen tot een comfortabele temperatuur, tot 104 graden. De zwemkant kan op een lagere temperatuur worden gehouden die ideaal is om te zwemmen, te sporten en te recreëren.

Een van de kenmerken van deze zwemspa is de Xtreme Therapy Cove, een uniek patroon van jets die zich richten op je heupen, dijen en kuiten als je tegen de wand van de zwemspa staat. Aan de kant van het bubbelbad zijn er vier zitplaatsen met zorgvuldig geplaatste jets. Zo kan je de druk in je nek en schouders verlichten of die heerlijke plek voor je lage rug vinden.

Deze spa is ook gemakkelijk te onderhouden dankzij het minerale filtratiesysteem. Natuurlijk voorkomende mineralen, waaronder koper en zink, zuiveren uw water met minder chemicaliën.


Michael Phelps spa
De MP Signature Deep heeft het grootste zwemgedeelte van alle Michael Phelps zwemspa's.

MP Handtekening Diep

Deze 18-voet spa is misschien gemaakt voor meer dan alleen zwemmen, maar het is de beste zwemspa voor serieuze zwemmers. Met het grootste zwemgedeelte van alle Michael Phelps spa's kunnen zwemmers van alle niveaus alle vier de slagen oefenen.

Bovendien combineert de MP Signature Deep de voordelen van aquagym en hydrotherapie. Het uitgebreide zwemgedeelte biedt een royale ruimte voor waterlopen en wandelen, evenals andere aqua-aerobics. Maak gebruik van de zitplaatsen in het bubbelbad om spierpijn te verlichten of gewoon te ontspannen. 


beste zwemspa 2022
De MP Force Deep is een ideaal zwembadalternatief voor kleine achtertuinen.

MP-Kracht Diep 

Grootte en beschikbare ruimte in de achtertuin zijn enkele van de redenen waarom mensen een spa verkiezen boven een zwembad. Om die reden is de MP Force Deep een van de beste spa's voor 2024. Hij heeft een kleiner oppervlak, maar alle voorzieningen van grotere spa's. Deze 17-voet Zwemspa is ideaal voor eindeloos zwemmen, watergymnastiek, hydrotherapie en familieplezier. Er zijn 39 hydrotherapiejets voor ontspanning en herstel.

Beoordelingen van klanten

"De Michael Phelps zwemspa heeft alles wat ik me kan wensen en meer. Ons gezin heeft nu alles wat we thuis nodig hebben en we zijn veel meer samen. Het is buiten en we gebruiken het dagelijks, het hele jaar door. Het is perfect voor mijn therapeutische training die ik nodig heb voor mijn MS en artritis. Ik kan de aandrijving gebruiken om eindeloos te zwemmen. Ik kan trainen met de meegeleverde apparatuur. Er is genoeg ruimte voor mijn tienerdochter om te spelen. Voor ontspanning kunnen mijn man en ik in het bubbelbad zitten met de enorme hoeveelheid jets. We leunen achterover, ontspannen en kijken naar de prachtige zonsondergang en zetten dan de kleurrijke zwembadverlichting aan terwijl we omhoog kijken en de sterren zien. Wat een geweldige ervaring!"

- Mary Ann, Oklahoma

"Ik heb in zes verschillende zwemspa's gezwommen voordat ik voor de MP Signature koos. Deze had de beste stroming met het beste systeem om de stroming aan te passen. De grootte was goed (ik ben 1,80 m) en de verkoper had kennis van zaken. Het onderhoud is eenvoudig." 

- Phil, Nevada

"Droom die uitkomt. Ik kan zwemmen wanneer ik maar wil, op mijn eigen voorwaarden, zonder me zorgen te maken over roosters, de netheid van openbare zwembaden en ik kan het veel langer gebruiken dan slechts twee zomermaanden. Het zwemmen gaat soepel, het display is gemakkelijk te bedienen en de jets zijn erg krachtig. Het hele gezin is er dol op!" 

- Vesna, Ontario

Hoeveel kost een zwemspa in 2024?

Ben je klaar om te investeren in een van deze topzwemspa's voor 2024? Een Michael Phelps Signature Swim Spa is een zwembadalternatief voor alle seizoenen dat je niet alleen dit jaar kunt gebruiken, maar nog vele jaren. Klik hier voor meer informatie over hoe je een oase in je achtertuin creëert met een Michael Phelps Signature Swim Spa. Of neem contact op met uw plaatselijke Master Spas dealer voor meer informatie over het eigendom van een zwemspa. Benieuwd hoeveel een Michael Phelps zwemspa kost? U kunt hier een offerte aanvragen